2/9/12

Μας έφυγε θυμωμένος από την Κατερίνη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Γιατί μας γυρνάς την πλάτη ρε Μιχάλη?


Μας έφυγε θυμωμένος από την Κατερίνη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο πιθανότερος λόγος ήταν που δεν κατάφερε να γεμίσει με κόσμο, το νυχτερινό μαγαζί που φιλοξένησε τον ίδιο και την ομάδα του.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που ήρθε για Μία προγραμματισμένη εμφάνιση στο "ΠΟΛΙΤΕΙΑ LIVE" στην Παραλία Κατερίνης άργησε να βγει στην σκηνή (στις 11 έγραφε στην αφίσα) το πρόγραμμα ξεκίνησε με άλλη φωνή  και ενώ ο χώρος του μαγαζιού διαμορφώθηκε  σε συναυλιακό χωρίς τραπέζια κ.λ.π. ο καλιτέχνης  ξεκίνησε να τραγουδάει κατά την 01,30.
Έκανε ένα μικρό διάλειμμα και μετά το 2ο μέρος που τέλειωσε κατά τις 3 το πρωί έφυγε άρον - άρον χωρίς να θέλει να δει κανέναν θαυμαστή του και να φωτογραφηθεί μαζί τους (τον περίμεναν τα πιτσιρίκια μέχρι εκείνη την ώρα για μια φωτογραφία μαζί του κι εκείνος σνομπάροντας την αγάπη και τον θαυμασμό που του τρέφουν, τους έκλεισε την πόρτα).

Πράγματι ήταν λίγος ο κόσμος που πήγε να 'δει από κοντά και να ακούσει live τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που ήταν εξαιρετικός στην μουσική σκηνή!!

Οι θαυμαστές και κυρίως οι θαυμάστριές του Χατζηγιάννη, τον αποθέωναν με χειροκροτήματα και αναφωνητά φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας με τα κινητά τους τον αγαπημένο τους τραγουδιστή (που ήσουν Ζέτα να τον καμαρώσεις)!!.

Ο καλιτέχνης στο τέλος της συναυλίας δεν μας Δέχτηκε στο καμαρίνι του ούτε εμάς σαν Ραδιόφωνο που είμασταν και χορηγός Επικοινωνίας της συγκεκριμένης συναυλίας, για να μας δώσει μια μίνι συνέντευξη για τους ακροατές μας, ως όφειλε και όπως γίνετε με όλους τους Μεγάλους τραγουδιστές που μας επισκέπτονται κατά καιρούς.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης Σνομπάρισε ακόμα και  τα επαρχιακά Ραδιόφωνα που τον στηρίζουν και τον προβάλλουν τζάμπα ενώ αυτός τα παίρνει...όλα τα χρόνια της καλιτεχνικής του πορείας!!
Φαίνεται δεν του τα είπαν καλά τα μανατζέρια του!!!
Εάν μπορούσαμε να σου πούμε ρε Μιχάλη ότι Ελλάδα είναι και η επαρχία.
Αν δεν σου αρέσει.. να μην έρθεις μόνο για την αρπαχτή στην Πόλη μας.
Άκουσες πως η Κατερίνη δεν έχει ακόμη κρίση και νόμισες ότι "Λεφτά υπάρχουν".
Δεν είναι ότι δεν σ'αγαπάμε ρε Μιχάλη και δεν ήρθαμε..αλλά το 15ευρο και το 20ευρο  θα μας χρειαστεί αυτό τον καιρό για μολίβια και τετράδια.
Βλέπεις είμαστε και μαθητόκοσμος οι περοσσότεροι από το κοινό σου!!
Και της γιαγιάς και του παππού το χαρτζιλίκι τέλειωσε. Πήγε στα ξύλα για τον χειμώνα!!!
Έχει βαρύ και μακρύ χειμώνα στην Βόρεια Ελλάδα Μιχάλη.
Ο μπαμπάς Μιχάλη είναι άνεργος τον τελευταίο καιρό. και η μαμά από χρόνια.. Λεφτά δεν υπάρχουν Μιχάλη μας...μην μας θυμώνεις!!!!
Σ'αγαπάμε Μιχάλη Χατζηγιάννη εμείς εδώ στην Κατερίνη. Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις και Μην μας ξανασνομπάρεις... γιατί θυμίσου πως εμείς σ'ανεβάζουμε εμείς σε κατεβάζουμε!!!!
Φιλιά Μιχάλη μας!!!

Δημοσιεύουμε και τις φωτογραφίες από την βραδιά!!













































Ρεπορτάζ: Μαρία Βαλσαμίδου
για Ράδιο Διόνυσος 89,2
www.dionisos892.gr



ΕΠΣ. Πιερίας