3/3/13

4ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ''ΔΙΟΝ'' 600 ΔΡΟΜΕΙΣ 280 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ 250 ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ 500 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ


Κυριακή 3 Μαρτίου 2013. 
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  ο 4ος Ημιμαραθώνιος "Δίον".
Διοργανωτές και φέτος ο Πολιτιστικός Αθλητκός Σύλλογος Δρομέων Ν. Πιερίας "ΖΕΥΣ" και ο Δήμος Δίου Ολύμπου. 
Αν και το πρωΊ της Κυριακής έβρεχε, οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των ηληκιών, που ήρθαν από πολλές πόλεις της Ελλάδας, αλλά και του Εξωτερικού, δεν πτοήθηκαν από την Μαρτιάτικη μπόρα και ξεχύθηκαν στους δρόμους των όμορφων δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Δίου Ολύμπου, γεμίζοντας ζωντάνια την πρώτη ανοιξιάτικη Κυριακή κάτω από τον μυθικό Όλυμπο με τους 12 θεούς του.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αθλητών Δρομέων και Περιπατητών, έγινε στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών στο Δίον. 
Αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις μετά τον τερματισμό των αθλητών και αθλητριών, έγιναν οι απονομές των βραβεύσεων χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες, μιας και φέτος υπήρχε ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι όλων των ηληκιακών κατηγοριών που τερμάτισαν πρώτοι και τους δόθηκαν μετάλια καθώς και αναμνηστικά δώρα. 
Αξίζει να σημειωθεί πως Μετάλια αναμνηστικά δόθηκαν και σε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στην μεγάλη μαζική αθλητική διοργάνωση!!
Τις απονομές από τον δήμου Δίου Ολύμπου έκαναν: Ο αναπληρωτής Δημάρχου  κ. Γιώργος Φαρμάκης, η Αντ/ρχος κ. Σοφία Ζουρζούρα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιώργος Κωτούλης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δίου κ. Αγαθαγγελίδης, η δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Ζέρβα και από την πλευρά του ΑΠΣ  Δρομέων Ν. Πιερίας "ΖΕΥΣ" ο πρόεδρος κ. Χρήστος Μυστρίδης και ο κ. Αντ/δρος κ. Δημήτρης Τραπέζας.
Ο συγκεντρωμένος κόσμος απόλαυσε τους Δρομείς, αποθεώνοντάς τους με θερμά χειροκροτήματα.
Σημαντικό ήταν που οι αθλητές κατάφεραν να τερματίσουν όλοι, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα καθ'όλη την Διάρκεια της διοργάνωσης. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς διοργάνωσης, όλα ήταν άψογα και σε αυτό συνετέλεσαν και όλες οι Εθελοντικές Ομάδες και γενικά οι δεκάδες εθελοντές και εθελόντριες που πρόσφεραν με αγάπη για μια φορά ακόμη τις υπηρεσίες τους σε αυτήν την Μεγάλη Αθλητική Γιορτή στον Δήμο Δίου Ολύμπου.!!! 
Ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Ν. Πιερίας κ. Χρήστος Μυστρίδης μετά το πέρας της διοργάνωσης δήλωσε:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΔΡΟΜΕΙΣ-ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ - ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!! 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ''ΔΙΟΝ'' 2013- ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.....
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

Ρεπορτάζ: Μαρία Βαλσαμίδου
Για Ράδιο Διόνυσος 89,2

Δείτε φωτογραφίες των αθλητών.




























































































ΕΠΣ. Πιερίας