21/1/14

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 17.00 ώρα της 20.01.2014 έως 08.00 ώρα της 21.01.2014




ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΙΛΚΙΣ

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Στις 20.01.2014 το απόγευμα, σε χωριό του Κιλκίς,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 28, 32 και 37 ετών (γυναίκα και άνδρες αντίστοιχα), διότι σε αστυνομική έρευνα των προαναφερομένων οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα βρέθηκαν στην κατοχή της 28χρονης και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία σύριγγα με υπολείμματα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΙΕΡΙΑΣ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων κατά το προηγούμενο 24ωρο
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν (2) άτομα, εκ των οποίων ένας ημεδαπός στο νομό Πιερίας και ένας υπήκοος Γεωργίας στο νομό Χαλκιδικής σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ & ΚΙΛΚΙΣ
Συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών κατά το προηγούμενο 24ωρο
Συνελήφθησαν (2) άτομα στους νομούς Πέλλας και Πιερίας, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμεναν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής απέλασης. Επιπλέον, συνελήφθη (1) υπήκοος Αλβανίας στο νομό Κιλκίς, ο οποίος εισήλθε παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ είναι καταχωρημένος στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών.

ΕΠΣ. Πιερίας